ДЕНТАЛЬНА ДІАГНОСТИКА

Перш ніж почати будь-яке стоматологічне лікування, рекомендуємо Вам пройти комп'ютерну томографію - комплексне обстеження ротової порожнини.

🔵 Панорамний 2D-знімок показує:

- загальний вигляд зубного ряду, щелеп, верхньощелепних пазух і скронево-нижньощелепних суглобів. 

- дозволяє виявити вроджені аномалії, патологічні процеси, кісти та їх положення щодо кістки, стан альвеолярного відростка, співвідношення між контуром пазухи та верхівки зубів, 

- використовується для візуалізації зубних зачатків, стану і кількості каналів зуба при ортодонтичному лікуванні.
 

🔵 Крім 2D цифрових рентгенівських знімків ми використовуємо систему 3D-сканування для оцінки здоров’я ваших зубів і ясен. Ми можемо не лише розповісти вам, що відбувається у вас у роті, але й показати! Ви отримаєте повне розуміння вашої клінічної картини, будете знати все про реальний стан вашої ротової порожнини, щоб вибрати найоптимальніше лікування. Цей важливий етап в стоматологічній діагностиці дозволяє скласти послідовний план лікування.

🔵 Особливо важливо ретельно оцінити загальний стан здоров’я пацієнта і стан ротової порожнини перед видаленням зуба чи вибором імплантів. 

Для правильного лікування пацієнту необхідно зробити 3D-сканування зубів – комп’ютерну томографію. 

Дослідження допомагає уточнити точне розташування імплантатів, їх розміри та орієнтацію в просторі. Розраховується також навантаження, яке отримає необхідну кількість і тип самих імплантатів.

🔵 Об'ємний3D-знімок зубів дозволяє:
- змоделювати розташування імплантатів;
- виявити зуби, які не прорізалися;
- діагностувати запальні процеси, новоутворення;
- оцінити стан та кількість кісткової тканини щелепи;
- перевірити наявність прихованого карієсу;
- уточнити присутність ушкоджень при травмах;
- виявити аномалії зубів або лицьового скелета.



🔵 У нашій стоматології «РЕСТОМА» використовується цифровий стоматологічний томограф NewTom GO 2D/3D – це нове слово в дентальній діагностиці. Завдяки новітнім технологіям конічний пучок рентген-випромінювання за найкоротший час дає можливість отримати об’ємне максимально інформативне і деталізоване зображення високої чіткості, ідеально відтворює реальну картину ротової порожнини. Апарат має знижену інтенсивність променевого навантаження, мінімізує небезпеку опромінення.

🔵 Пацієнт стає в апарат, надягає захисну накидку, при запуску апарат починає обертатися за годинниковою стрілкою навколо голови. 

Процедура триває 1-2 хвилини, за цей час апарат робить близько 500 знімків і обробляє їх у 2D/3D модель. 

Сканер автоматично визначає антропологію пацієнта, налаштовує параметри експозиції та всі параметри, необхідні для отримання точного рентгенівського зображення з мінімальною експозицією.

🔵 Тривимірна реконструкція щелепи дає змогу продемонструвати пацієнту ортодонтичну ситуацію, наочно показати і прокоментувати усі індивідуальні особливості даного випадку. Пацієнт усвідомлює, які  маніпуляції його чекають, після консультації  отримує  свій КТ-знімок.

🔵 Зробіть КТ щелепи на сучасному обладнанні в стоматології «РЕСТОМА» !
🔵 Запис на прийом по телефонах:
+38  096 340 02 20
+38  066 808 66 11
+38  036 263 70 70

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Інноваційні методики 4D імплантування в Рівному

BOI-імплантація - нові зуби за тиждень

Цифрова стоматологія CEREC у "РеСтомі"