Інноваційні методики 4D імплантування в Рівному

Рано чи пізно у всіх настає момент, коли питання про заміну рідних зубів штучними стає актуальним. Серед усіх методів протезування імплантація зубів, що представляє собою процес установки штучного зуба (імпланта) замість втраченого, як і раніше не має гідної альтернативи. З кожним роком все більше пацієнтів обирають імплантацію зубів взамін незручних знімних протезів, а в імплантації зубів пріоритет поступово переходить на бік методів з можливістю моментального навантаження - лікарі-імплантологи зізнаються, що 40% всіх пацієнтів обирають саме такий спосіб відновлення зубів. Пояснюється це просто: методи більш ефективні, дозволяють помітно скоротити терміни лікування та знизити дискомфорт після операції.

Імплантація: одномоментна чи класична ?

Сьогоднішні пацієнти вкрай зацікавлені в отриманні швидкого і при цьому гарантованого результату, який може забезпечити проведення одномоментної імплантації зубів. Одномоментне вживлення імпланта - один з перспективних напрямків сучасної імплантології, що дозволяє невідкладно вирішувати проблему з протезуванням зубів без нарощування кістки і синус-ліфтингу, підняти рівень імпланталогічного лікування своїх пацієнтів на принципово новий рівень, природнє відновлення зубного ряду, протезування на протязі 5-7 днів незнімними зубними конструкціями після проведення імплантації.
Класична імплантація - це багатоетапна методика з використанням звичайних гвинтових (двоступеневих) імплантатів, що включає в себе кілька процедур: підготовку кісткового ложа, вживлення імпланта, фіксування абатменту, установку коронки. Але обмеження, пов'язані з власною кісткою пацієнта, роблять його складним і тривалим, до встановлення коронок проходить 4-6 місяців, поки вживлені імпланти зубів приживуться в щелепі, лікування часто розтягується на багато місяців, а то і років.

Інноваційні методики 4D імплантування в Рівному

РеСтома вибрала імплантацію зубів в якості пріоритетного напрямку, адже незаперечні переваги цієї технології та перспективи розвитку були очевидні. З кожним роком затребуваність в цій послузі росла, і багато рівненських клінік стали терміново перекваліфіковуватися на виконання протезування на імплантатах.
Однак до того моменту РеСтома вже мала висококласних фахівців, багаторічний досвід роботи і свій контингент пацієнтів, які високо оцінили наш підхід до лікування. На сьогодні ми є однією з найбільш передових стоматологій Рівного в області одномоментної імплантації зубів і продовжуємо підвищувати рівень надання наших послуг. Всі нововведення стосуються різних аспектів нашої роботи, адже виконання імплантації зубів нерозривно пов'язане з іншими напрямками сучасної стоматології, які ми активно впроваджуємо, але при цьому використовуємо тільки багаторазово перевірені технології.
Незважаючи на те що імплантація зубів вже довела свою спроможність, технологія її виконання постійно вдосконалюється. РеСтома взяла за основу інноваційні методики 4D імплантування, що практикуються в кращих швейцарських клініках. За останні 20 років швейцарські стоматологи розробили принципово новий метод відновлення зубів - BOI-імплантацію, яка дозволяє отримати нові зуби всього за 5-7 днів. BOI імпланти швейцарської компанії Ihde Dental не вимагають нарощування кісткової тканини: їх будова дозволяє встановлювати імпланти навіть при невеликій кількості кістки.
З плином часу з'явилися нові модифікації кортико-базальних остеоінтегральних імплантатів BOI (Швейцарія): BOI® BAST, BOI® BS, BOI® BAC, BOI® XBBS, BOI® BBBS, BOI® 4DS, BOI® 4DDS, BOI® T4, TOI® IED, TOI® IET, KOS® A, KOS® D, KOS® XB, ROOTT, які РеСтома впровадила в практику однією з перших. Звичайно, кожному такому впровадженню передувало серйозне навчання і сертифікація по високим європейським стандартам  IhdeDental.
 IhdeDental висуває особливі вимоги до обладнання і матеріалів, вживаних стоматологічною клінікою в процесі надання стоматологічних послуг. Не багато клінік можуть дозволити собі це обладнання, а також матеріали. Крім того, встановлювати особливі за формою конструкції BOI мають право тільки ті лікарі, які пройшли повний курс відповідного теоретичного і практичного навчання в IhdeDental і отримали сертифікат. Ми оснастили РеСтому сучасним обладнанням провідних світових виробників, так само обладнали окрему операційну для проведення імплантації. Ми відстежуємо всі останні новинки імплантології і тісно співпрацюємо з колегами IhdeDental, що дозволяє нам підвищувати якість нашої роботи і пропонувати послуги європейського рівня в Рівному. 

Вартість імплантації зубів


Висока конкуренція змушує багатьох знижувати ціни на імплантацію, але відбувається це за рахунок економії на імплантатах і на впровадженні нових технологій. РеСтома вибрала ідеальний баланс між адекватною ціною і послугами рівня преміум. Імплантація зубів не може коштувати дешево, особливо якщо використовуються найкращі базальні імпланти BOI з довічною гарантією. У питанні здоров’я головну роль завжди повинна грати не ціна, а надійність і якість. Імплантація зубів взагалі процедура недешева, оскільки використовуються дороге устаткування і матеріали. Однак ми дотримуємося того принципу, що європейський рівень стоматології повинен бути доступний нашим пацієнтам. Вартість BOI-імплантів оптимальна з точки зору співвідношення "ціна-якість". За рахунок істотного скорочення терміну лікування з року до тижня, зменшення кількості стадій лікування, візитів до лікаря,  загальна вартість BOI-імплантації значно нижче класичної, найчастіше в два з половиною рази. 
На ортопедичні послуги - роботу і матеріали в "РеСтомі" дається гарантія, ми постійно спостерігаємо за станом пацієнта. Ну, а для лікаря немає кращої нагороди, ніж бачити задоволеного пацієнта, який швидко і безболісно отримав нові зуби!

Знання без уміння їх застосовувати нічого не варті

Тому ми постійно  працюємо і навчаємося, приміняємо знання на практиці!
international Implant Foundation (Мюнхен, Німеччина) проводить навчальну програму з дентальної імплантації майже у всіх країнах світу. Ця програма розроблена для імплантологів, які хочуть оволодіти новими технологіями і пристроями, що працюють без нарощування кістки (наприклад, синус-ліфтингу) і без втрати часу на очікування. 
 Програма навчання проходить в різних країнах одночасно, курс навчання - 1 рік, складається з 4-х сесій, кожна з яких проходить по 2 дні. Між курсами місцеві координатори програми допомагають учасникам успішно проводити лікування пацієнтів у повсякденній практиці.
В Україні теж проводяться такі майстер- класи професора Стефана ІДЕ,  під егідою Міжнародного Фонду Імплантологів «International Implant Foundation», організаторами виступають  Європейський стоматологічний Центр та Асоціація Стоматологів України.  
Майстер-клас Стефана ІДЕ - це можливість навчання та спілкування стоматологів, бажаючих підняти рівень імпланталогічного лікування своїх пацієнтів на принципово новий рівень. Учасники мали можливість засвоїти теоретичні основи базальної імплантології, розподіл навантаження при використанні різних видів імплантатів, відпрацювати отримані знання на фантомах, освоїти під керівництвом професора Стефана ІДЕ установку базальних імплантатів, латеральних базальних імплантатів, способи досягнення остеоінтеграції, вибір місця для установки імплантату, oртопедичні процедури, закріпити набуті знання по базальній імплантології та негайному навантаженню на практиці.

Професор Стефан ІДЕ зауважує: "Наша технологія вимагає інтенсивних тренувань і повної зміни мислення для лікуючого доктора. Оскільки моя здатність в навчанні обмежена, кількість навчених мною імплантологів ще мала, але постійно зростає і охоплює все більше країн.. Навчання проводиться тільки в спеціалізованих центрах, практичне лікування та установка імплантатів теж виконується під моїм безпосереднім наглядом."

Головний лікар "РеСтома" Власюк Володимир Аркадійович, лікар-стоматолог вищої категорії, вже двічі  був учасником таких майстер-класів, після фундаментальної теоретичної частини проводились не менш фундаментальні практичні заняття, лікарі отримали сертифікати Міжнародного Фонду Імплантологів «International Implant Foundation», що дозволяє їм застосовувати отримані знання з  базальної імплантології на практиців своїх клініках.

Коментарі

  1. Якби вам зробили пропозиції щодо реконструкції вашої посмішки: одна, що займає місяці для завершення, а інша тільки 5 днів, що б ви хотіли?

    ВідповістиВидалити
  2. Добрый день! Хотела бы узнать стоимость одного зуба, т.к. есть уже проблема, удалили пятый зуб и думаю, что с этим делать?

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар

Популярні дописи з цього блогу

4D імплантологія в м. Рівне "РеСтома"!

Цифрова стоматологія CEREC у "РеСтомі"