Цифрова стоматологія CEREC у "РеСтомі"

Стоматологія «РЕСТОМА» пропонує в місті Рівне новітні сучасні досягнення стоматології і лікування та протезування на справді європейському рівні! 

Цифрова стоматологія в руках досвідчених фахівців дозволяє отримати не тільки ідеальний естетичний результат, але і створити надійну роботу щелеп на довгі роки. 


Система CEREC компанії Sirona (Німеччина) - ще одне новітнє досягнення стоматології, яке ми пропонуємо вам в стоматології «РЕСТОМА» - новітнє обладнання, сучасне програмне забезпечення і власна цифрова 3D зубопротезна лабораторія, яка є нашою гордістю.
Лікарю дуже важливо під розміри вашої щелепи підібрати імплантати, визначити їх точне місце розташування і кут нахилу.

Технологія CEREC CAD/CAM дозволяє зняти внутрішньоротовим сканером параметри з різних позицій імплантів одночасно, без похибок та з точною позицію кожного імпланта в просторі, змоделювати на комп'ютері якісну роботу з врахуванням усіх анатомічних особливостей та рельєфу ясен пацієнта і виточити на винятково точному фрезері та випалити індивідуальні аббатменти
Час фрезерування однієї одиниці від 12 до 15 хвилин.
Точність фрезерування = 25 μm.
Cerec MC XL - цифровий шліфувальний апарат для стоматологічних клінік, висока точність обробки без втрати швидкості шліфування: кераміка з польового шпату і склокераміка, міцність яких досягає навіть понад 300 MPA, можуть шліфуватися з лабораторною точністю! 
За допомогою технологій стало можливим в максимально стислі терміни виготовити надточні естетичні конструкції, що відповідають найвищим світовим стандартам - від знімання цифрового відбитку до фрезерування готового протезу. Технологія CEREC CAD/CAM дозволяє провести сканування порожнини рота, моделювання зубного протеза, його виготовлення з керамічної заготовки, випал кераміки в найкоротший термін - протягом одного прийому стоматолога.

Переваги методу CEREC в порівнянні з традиційним:

  • висока точність;
  • достатня міцність;
  • чудова естетика;
  • економія часу (всього 2-3 години з обточеним зубами замість тижня).
  • економія грошей
CEREC - це автоматизована система виготовлення дуже красивих і міцних суцільнокерамічних коронок, вкладок і вінірів методом CAD/CAM (від англ. Computer-aided design and computer-aided manufacturing, що в перекладі означає: "автоматизоване проектування і автоматизоване виробництво").
Цифрові технології змінюють наше повсякденне життя, вони зустрічаються всюди, роблять життя комфортнішим, підвищують ефективність, і в кабінеті стоматолога пацієнти очікують побачити те саме - таособливо сучасні пацієнти цінують можливість швидкого лікування.
Великий вибір сучасних матеріалів, ретельний контроль етапів виготовлення конструкцій є відмінною рисою при виготовленні реставрацій в стоматології «РЕСТОМА»! При цьому лікування буде комфортним процесом з прогнозованим і плановим результатом. 


❤️  Стоматологія «РЕСТОМА» - з турботою про вас! Досягнення цифрової стоматології незаперечні. Якщо ви хочете мати гарні, здорові зуби і при лікуванні відчувати максимальний комфорт, вибирайте стоматологію «РЕСТОМА», яка йде в ногу з часом. Сучасні досягнення імплантології і протезування на справді європейському рівні - вже тут, в місті Рівне, за комфортними "провінційними" цінами! 
❤️ м. Рівне, вул. С.Бандери, 65
Запис на консультацію за телефоном: 0362 63-70-70

❤️  Стоматологія «РЕСТОМА» - з турботою про вас! ❤️ 






Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Інноваційні методики 4D імплантування в Рівному

4D імплантологія в м. Рівне "РеСтома"!