BOI-імплантація - нові зуби за тиждень

Звичайно ж, ніщо не може замінити здоровий зуб, але, якщо нещасний випадок або стоматологічне захворювання призвело до втрати зуба, добре було б знати, що є способи відновлення вашої посмішки.
 

За статистикою, майже 50 відсотків людей після досягнення ними віку 40 років потребують відновлення цілісності зубного ряду. Проблема відсутності зубів для багатьох досить актуальна, але при цьому втративши один або декілька зубів, людина всіма силами відтягує похід до лікаря тільки через застарілі образи, що засіли у нього в підсвідомості, в той час як сучасні методики та обладнання дозволяють звести неприємні відчуття від відвідування стоматолога до мінімуму.
 

Час довгої і болючої процедури відновлення зубів пройшов! Сьогодні існують перевірені на практиці сучасні методи протезування та імплантації, які здатні повернути втрачені зуби і гарну посмішку.


Найбільш надійний і якісний спосіб відновлення зубного ряду - імплантація зубів. Імплантат повністю заміняє собою корінь зуба і відновлює жувальні і естетичні якості. 

За останні 15 років швейцарські стоматологи розробили принципово новий метод відновлення зубів - BOI-імплантацію, яка дозволяє отримати нові зуби всього за 5-7 днів.

Переваги системи BOI імплантації
  •     він дозволяє в мінімальні терміни (до 1 тижня) відновити жувальну функцію зубів. Нові зуби можна моментально навантажувати, не чекаючи їх тривалого приживлення - жувати м'яку їжу.;
  •      знижується травматичність імплантації, оскільки потрібно тільки одне хірургічне втручання;
  •      скорочуються терміни реабілітаційного періоду, менше набряк після операції, менше болю відчуває пацієнт;
  •      зменшується відсоток відторгнення імплантів, тому імплант встановлюється в кортикальні шари кістки, які менш схильні до дій інфекцій.
IhdeDental висуває особливі вимоги до обладнання і матеріалів, вживаних стоматологічною клінікою в процесі надання стоматпослуг. Не багато клінік можуть дозволити собі це обладнання, власну зуботехнічну лабораторію, а також матеріали. Крім того, встановлювати особливі за формою конструкції BOI можуть тільки професійні лікарі, які пройшли відповідне навчання в IhdeDental і мають сертифікат. 

 Імплантація зубів взагалі процедура недешева, оскільки використовуються дороге устаткування і матеріали. Вартість BOI-імплантів оптимальна з точки зору співвідношення "ціна-якість". За рахунок істотного скорочення терміну лікування з року до тижня, зниження роботи лікаря, зменшення кількості стадій лікування, загальна вартість BOI-імплантації значно нижче класичної, найчастіше в два з половиною рази.  

Потрібно розуміти, що лікування завжди індивідуальне і цей метод показаний не всім. Наприклад, пацієнтам з цукровим діабетом.

На ортопедичні послуги - роботу і матеріали в "РеСтомі" дається гарантія 1,5 роки, ми постійно спостерігаємо за станом пацієнта. Ну, а для лікаря немає кращої нагороди, ніж бачити задоволеного пацієнта, який швидко і безболісно отримав нові зуби.

Коментарі

  1. Ми в РеСтомі постійно вдосконалюємо технології, доповнюємо свій арсенал найсучаснішим обладнанням. Наприклад, в РеСтомі робимо рентген-знімки на японському апараті, який у 10 разів менше опромінює людину, ніж на звичайному рентген-апараті. А весь процес лікування зубів та ясен, протезування, зокрема на імплантатах, вирівнювання зубів можна спостерігати на моніторі, що допомагає ще більше зміцнити довіру між пацієнтом та лікарем.

    ВідповістиВидалити
  2. Вартість BOI-імплантів: одна коронка +один імплантант=4500 грн.

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар

Популярні дописи з цього блогу

Інноваційні методики 4D імплантування в Рівному

4D імплантологія в м. Рівне "РеСтома"!

Цифрова стоматологія CEREC у "РеСтомі"